SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

 

SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Toggle offcanvas area
Meniu

#Simulare

UMFCD Students’ Fair

Simularea tocmai s-a încheiat și te întrebi ce mai poți face astăzi? Uită orice plan pe care l-ai făcut și #HaiLaTârg! Anul acesta UMFCD Students’ Fair îți promite o experiență plină de surprize și te așteptăm alături de noi!

Te-ai întrebat vreodată cum poți pleca să studiezi în străinătate în timpul facultății?
Cum e viața unui student nou venit în București ?
Ce poți face la Medicină în afară de a învăța?

Dacă ți-ai pus oricare dintre aceste întrebări, atunci UMFCD Students’ Fair este locul perfect pentru a afla răspunsurile la toate întrebările și curiozitățile tale, atât despre facultatea noastră, cât și despre viața de student.

Târgul este locul unde toată lumea își poate găsi o activitate preferată și își poate face prieteni noi! Conceput ca un “after-party” al Simulării, atmosfera de festival este asigurată prin zone dedicate pentru relaxare, unde poți discuta cu ceilalți participanți despre planurile tale de viitor sau poți să asculți muzică și să lași toate grijile în spate. Tot aici vei găsi și cele mai delicioase preparate cu care să te răsfeți după examen, dar și multe alte surprize pe care le vei descoperi alături de cei mai simpatici voluntari.

De asemenea, avem standuri de prezentare a tuturor proiectelor din SSMB, unde vei putea afla cât de important este voluntariatul și cum te poate ajuta să te dezvolți, astfel încât anul viitor poate chiar tu vei fi implicat în organizarea un eveniment atât de amplu precum Simularea! Pe lângă acestea, partenerii noștri îți sunt alături și ți-au pregătit numeroase surprize, workshop-uri, activități și concursuri de care te poți bucura după încheierea examenului propriu-zis.

#HaiLaSimulare
#HaiLaTârg!

Dacă ți-am stârnit interesul pentru târg, te așteptăm alături de noi, după terminarea examenului, în incinta Palatului Facultății de Medicină de pe Bulevardul Eroii Sanitari, nr. 8.

Te încurajăm să-ți inviți toți prietenii care participă la Simulare și să veniți să ne distrăm împreună! Rămâi cu ochii pe rețelele de socializare, întrucât detalii suplimentare vor fi postate acolo cu cât ne apropiem mai mult de Simulare. De abia așteptăm să ne întâlnim!

Ce vrei să afli azi?