SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

 

SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Toggle offcanvas area
Meniu

Zilele Educației Medicale

În fiecare primăvară se desfășoară proiectul „Zilele Educației Medicale”, devenit deja o tradiție, care oferă an de an șansa studenților mediciniști să se familiarizeze cu multiplele posibilități de practică și cercetare din domeniul medical.

600 Participanți

Ajuns la cea de a XV-a ediție, proiectul reunește anual, timp de o săptămână, 600 de participanți, oferindu-le acces complet GRATUIT la o serie de activități științifice, contribuind astfel la dezvoltarea lor personală și profesională pe termen îndelungat.

Activități online

De asemenea, pentru cei interesați să se detașeze de programa standard a cursurilor și lucrărilor practice, proiectul găzduiește o serie de activități medicale online organizate sub forma unor discuții mediate de medici pe teme precum rezidențiatul în străinătate sau impactul muzicii asupra creierului uman.

Podcasturi captivante

Conferințele sunt deschise publicului larg, fiind difuzate live pe pagina de Facebook a proiectului și acoperind subiecte medicale dintre cele mai diverse. În plus, continuând inițiativa începută anul trecut, ZEM vine în întâmpinarea studenților pasionați de subiecte complementare ariei medicale cu o serie de podcast-uri cu invitați de seamă.


Pentru că medicina nu se bazează doar pe știință, ci și pe capacitatea individuală de a te documenta, de a analiza anumite cazuri și de a-ți exprima liber ideile și descoperirile, studenții au șansa să își exerseze și abilitățile oratorii prin participarea la dezbateri în cadrul Zilelor Educației Medicale.


În spatele organizării acestui proiect de mare anvergură se află o echipă dedicată de peste 80 de studenți, care își doresc să ofere participanților o experiență unică ce poate contribui semnificativ în procesul lor de pregătire academică și profesională.

Dedicare, ambiție, pasiune, medicină dincolo de granițe, într-un cuvânt ZEM!

Ce vrei să afli azi?