SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

 

SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Toggle offcanvas area
Meniu

Pagina Oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF ”Carol Davila” București

EDIȚIA A XV-A – 25 MAI 2024

Calendar

0

Start înscrieri

Începând cu această zi, vă puteți înscrie ca participant la Simularea Examenului de Admitere, prin crearea contului în secțiunea Înregistrare și efectuarea plății aferente de 180 de lei.

0

Ultima zi de înscrieri și plată

După această dată, nu vă veți mai putea înscrie ca participanți la Simularea Examenului de Admitere. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea Regulament și Întrebări frecvente.

0

Simularea examenului de admitere

Te așteptăm în locația de examen unde ai fost repartizat pentru a-ți testa cunoștințele! Până atunci, nu uita să verifici site-ul nostru și platformele de Social Media pentru alte noutăți. Mult succes!

0

UMFCD Students' Fair

După susținerea examenului, te așteptăm în incinta Palatului Facultății de Medicină de pe Bulevardul Eroii Sanitari, nr. 8, unde îți vom pregăti multe surprize – Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. #HaiLaTârg!

UMFCD Students’ Fair

Întrebări frecvente

Pentru orice alte informații sau întrebări pe care le ai, nu ezita să ne contactezi la adresa participanti.simulare@ssmb.ro sau pe paginile de Social Media! De asemenea, nu uita să consulți Regulamentul Simulării Examenului de Admitere.

 • Ediția a XV-a a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” din București are loc pe data de 25 mai 2024.

 • Pentru a vă înscrie trebuie să vă creați un cont pe site, completând formularul de la secțiunea “Înregistrare”.

  Ulterior, va trebui să plătiți taxa de participare de 180 de lei prin intermediul procesatorului de plăți online Stripe Inc, integrat în site. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu transfer bancar, depunere la ghișeu, mandat poștal, cash, etc).

  NU este nevoie de menționarea numelui participantului, deoarece în momentul în care participantul intră în cont și accesează secțiunea plată online, numele din cont se va asocia automat cu tranzacția efectuată, nefiind nevoie de încărcarea sau trimiterea unei dovezi de plată. Pentru mai multe informații referitoare la crearea contului și efecturarea plății, consultă Cap. 1, Art. 4 din Regulamentul Simulării Examenului de Admitere.

  Dacă totul a fost corect realizat, veți primi confirmarea înscrierii din partea echipei noastre.

 • Perioada în care vă puteți înscrie la Simulare este 23 martie – 2 mai 2024.

 • Cuantumul taxei de participare este 180 de lei și NU include eventualele comisioane percepute de bancă.

 • Puteți plăti taxa până pe data de 2 mai 2024, ora 23:59.

 • Taxa de participare se plătește prin intermediul procesatorului de plăți online Stripe Inc, integrat în site. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu transfer bancar, depunere la ghișeu, mandat poștal, cash, etc).

  NU este nevoie de menționarea numelui participantului, deoarece în momentul în care participantul intră în cont și accesează secțiunea plată online, numele din cont se va asocia automat cu tranzacția efectuată, nefiind nevoie de încărcarea sau trimiterea unei dovezi de plată. Pentru mai multe informații referitoare la crearea contului și efecturarea plății, consultă Cap. 1, Art. 4 din Regulamentul Simulării Examenului de Admitere.

 • Taxa este nereturnabilă.

 • La Simulare poate participa orice elev de liceu care se pregătește în vederea susținerii Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, indiferent de clasă.

 • Subiectele de examen sunt realizate de cadre universitare ale Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

 • Repartiția participanților pe locații va fi publicată după finalizarea înscrierilor, atât pe site-ul nostru, cât și pe paginile de Social Media, deci fii cu ochii pe noi!

 • Contestaţiile referitoare la conţinutul subiectelor se vor depune în ziua examenului, ulterior desfăşurării acestuia, în intervalul orar 15:00-17:00, în sediul Societății Studenților în Medicină din București (SSMB), din cadrul Palatului Facultăţii de Medicină, Bld. Eroii Sanitari, nr. 8, Sector 5, București, sau printr-un e-mail la adresa simulare@ssmb.ro, în același interval orar. Dacă vor apărea situații excepționale care vor modifica acest interval, participanții vor fi anunțați pe e-mail sau pe platformele de social media ale SSMB. 

  Contestaţiile referitoare la rezultatul personal se vor depune marți, 28.05.2024, după afișarea rezultatelor, în intervalul orar 10:30-12:00, în format online la adresa de e-mail simulare@ssmb.ro. Soluționarea contestațiilor se va realiza în aceeași zi cu depunerea acestora.

 • La ora 9:00 ușile sălilor de examen se închid, iar din acest moment accesul în sală este interzis, iar participanții care nu sunt prezenți pierd astfel dreptul de a susţine proba scrisă. Pentru a vedea cu ce îți este permis să intri în sala de examen, consultă Cap. 2, Art. 8 din Regulamentul Simulării Examenului de Admitere.

 • Ulterior soluționării atât a contestațiilor pe conținutul subiectelor, cât și pe punctaj, va fi afișat clasamentul final al participanților. Din motive de protecție a datelor cu caracter personal, în clasamentul final se va afișa doar codul de concurs al participantului (înscris pe legitimația din ziua examenului), fără numele acestuia.

 • Corectarea lucrarilor este realizata prin citire computerizată (scanare) sau prin corectură manuală, în cazul imposibilităţii realizării corecturii electronice urmând, ulterior, reverificarea tot prin citire computerizată a rezultatelor, după cum este prevăzut în Cap. 2, Art. 21 din Regulamentul Simulării Examenului de Admitere.

 • Toate acestea vor putea fi accesate în Contul tău, ulterior creării acestuia. Verifică constant site-ul, paginile de Social Media și adresa de e-mail asociată contului pentru noutăți privind Simularea.

 • UMFCD Students’ Fair va începe după încheierea Simulării, în incinta Palatului Facultății de Medicină de pe Bulevardul Eroii Sanitari, nr. 8.

 • Food trucks, muzică, discuții cu studenții mai mari, dar mai ales oportunitățile oferite de UMFCD sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți întâlni aici. Pregătește-te pentru multe surprize și  #HaiLaTârg !

 • NU. Acest site este DOAR pentru înscrierea la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină. De organizarea celorlalte simulări se ocupă SSFB (pentru Farmacie) și LSMDB (pentru Facultatea de Stomatologie).

Ce vrei să afli azi?