SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

 

SSMB este o organizație studențească independentă, apolitică și non-guvernamentală, ce reprezintă studenții Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Toggle offcanvas area
Meniu

Call-uri active

Vrei să faci parte din SSMB? Tot ce trebuie să faci este să aplici ca voluntar într-unul dintre proiectele noastre, iar dacă ești acceptat, te poți numi oficial voluntar SSMB! 

Fii la curent cu activitatea noastră!
Iată call-urile active în acest moment:

CALL VOLUNTARI ART SAFARI BLS WATCH

O nouă ediție a expoziției Art Safari este deja în desfășurare! Acest lucru poate însemna redeschiderea call-ului de voluntari Art Safari! Expoziția va fi deschisă publicului larg până la data de 14 ianuarie de joi până duminică inclusiv. Departamentul de Evenimente Sociale și Cultural-Artistice oferă oportunitatea voluntarilor BLS de a vizita expoziția organizată de Art Safari, oferind în schimb servicii de acordare a primului ajutor în caz de nevoie. Turele de voluntariat vor fi între patru și cinci ore, în zilele de vineri și sâmbătă având posibilitatea de a face „ture de noapte” în intervalul orar 22:00-01:00. Care vor fi responsabilitățile tale ca și voluntar în cadrul Art Safari?
– Supravegherea vizitatorilor
– Asigurarea bunăstării acestora
– Oferirea la nevoie a serviciilor de acordare a primului ajutor.
– Semnalarea oricăror nereguli ce pot apărea pe timpul turei. Dacă îți dorești să îmbini cultura cu medicina și să ai parte de o experiență de neuitat, completează formularul de mai jos până joi, 28 septembrie, ora 23:59.

CALL VOLUNTARI BALURI ȘI PETRECERI

Începe un nou an și, o dată cu el, apar și noi… petreceri! Devino voluntar în proiectul Baluri și Petreceri, unde vei avea ocazia să vezi ce se întâmplă în spatele scenei și să descoperi ce stă în ce constă organizarea unei petreceri de succes! Dacă îți dorești să te implici activ în planificarea Balului Bobocilor și să le fii alături la fiecare pas lui Miss și Mister Boboc, atunci nu rata ocazia de a face parte din proiectul nostru! Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie, este să completezi formularul de mai jos. Ulterior, cei selectați vor trece și printr-o etapa de interviuri.

Ce vrei să afli azi?