Program Prezentari Orale

Pentru prezentare veti avea la dispozitie 7 minute, urmand ca 3 minute sa fie alocate intrebarilor din partea comisiei si a publicului.

Atat prezentarile PowerPoint, cat si posterele trebuie predate la CHECK-IN, “SECRETARIAT STIINTIFIC”:

- JOI, 8.12.2016, 09:00 – 17:00

- VINERI, 9.12.2016, 08:00 – 14:00

Atentie, prezentarile powerpoint trebuie sa fie in format (.ppt). In ceea ce priveste posterele, acestea trebuie sa fie in format A0 (90 x 120 cm).

Va recomandam sa aduceti prezentarea pe USB flash drive in format Office PowerPoint 2010, pentru a evita problemele de compatibilitate.

Faceţi o copie de siguranţa a fişierelor multimedia (audio, video) incluse in prezentarea Powerpoint, in afara fişierului principal.

Participantii activi vor preda in mod obligatoriu prezentarile finale/posterele in timpul procesului de check-in la “SECRETARIAT STIINTIFIC”. Daca lucrarea se afla in proces de review pentru a fi publicata va rugam informati echipa congresului pentru a asigura copierea in ziua prezentarii si eliminarea continutului apoi. Ridicarea posterelor se va face in timpul procesului de CHECK-OUT, DUMINICA, 11.12.2016, in punctul organizat pentru acest lucru.

Va informam ca nu se mai accepta modificari dupa predarea prezentarilor.

Sponsori si parteneri